Type what you are searching for:

Модни тенденции есен-зима 2018-2019

Eva design clothes / Мода  / Модни тенденции есен-зима 2018-2019

Модни тенденции есен-зима 2018-2019

С настъпване на есенно-зимния сезон идва и смяната на гардероба. Освен вече наличните дрехи, често искаме да добавим и нещо ново, което е актуално за сезона. По тази причина нека се фокусираме върху най-ярките модни тенденции есен-зима 2018-2019. Има доста повтарящи се трендове, както и няколко новодошли, които са просто прекрасни. Трудно е да не се влюбите във всичко отначало. Нека се потопим в модния свят на принтове, материи и дизайни с най-новите модни тенденции есен-зима 2018-2019.

Ето кои са модните тенденции за есен/зима 2018/19

Бъдете честни: есенно-зимната мода винаги доставя удоволствие! Защото щем-не щем сме принудени да навличаме няколко ката дебели дрехи за разлика от лятото, когато ходим по-разголени. Това значително разширява избора, освен това всеки ден можем да изглеждаме различно, комбинирайки умело отделните части на облеклото. Тук ще ви запознаем с актуалните тенденции в цветовете, платовете, кройките и десените на есенно-зимните дрехи и аксесоари.

Без кои материи не можем да минем?

Рипс, туид, коприна, деним, кадифе, кожа и сатен са абсолютният хит при платовете за есенно-зимния сезон: разнообразието е голямо. Най-вече модерната каубойска визия може да се постигне с хитроумен микс от материи. Туидът се използва предимно за класически костюми и блейзъри тип Шанел. Блестящата гладка кожа е най-актуалният материал, например за изработката на обувки, чанти, якета или панталони. А джинсите така или иначе никога не излизат от мода. Но трябва да полагате специални грижи за тях, за да не загубят здравината и цвета си. Специалистите съветват моделите от суров деним да не се перат в перална машина най-малко шест месеца. Особено подходящо е през есента и зимата просто да ги оставяте да се проветряват навън – студеният въздух бързо премахва миризмите и унищожава бактериите, а вие щадите материята на панталона и пестите вода!

Какви връхни дрехи са модерни?

Категорично XXL! Сега са модерни извънгабаритните якета и палта, които стигат почти до петите и в които изглеждате така, сякаш сте облекли 1-2 номера по-голяма дреха. Вечна класика са късите пухени якета, вталени или със свободна кройка. Комбинирайте небрежно-елегантни възголеми блейзъри, обемни пелерини и палта от изкуствена кожа.

Кои са най-модерните цветове през този сезон?

Разбира се, продължава да е в сила актуалният цвят на 2018, който е ултравиолетов. Модерни са също така крещящочервеното, тъмночервеното, блатистозеленото и всички нюанси на зеленото със синкави оттенъци. Впрочем: така нареченият Color blocking (контрастна комбинация от два или повече ярки цветове в един комплект) от 80-те години се връща на мода! Затова спокойно може да бъдете по-смели, когато съчетавате цветовете.

Кои десени са задължителни?

Преди всичко каретата са задължителен моден акцент за сезона есен/зима 2018-19.Но животинските мотиви също преживяват ренесанс. Ако в гардероба си имате рокли, блузи и пуловери във фолклорен стил, трябва да знаете, че и тези дрехи са много актуални – виждаме ги както в магазините, така и на модните подиуми.