Type what you are searching for:

Доставка

Eva design clothes / Доставка

Доставка артикули

Продукти, закупени от нас се доставят до по куриерска фирма Еконт. Стойността на доставката е фиксирана на 5 лв. до офис на Еконт, а за доставка до Ваш адрес е 7,60 лв. Плащането на избраните от вас дрехи и артикули се извършва чрез наложен платеж.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт директно до твоя дом или офис, на посочения от Вас адрес или до офис на Еконт. Ако сте избрали офис на Еконт посочете най-удобния за Вас офис на Еконт.  Срокът за доставка на поръчката  е до 3 работни дни, считано от датата на потвърждаването й.

Продуктите, изработени по индивидуална поръчка, имат срок на доставка, който се определя конкретно във всеки случай в зависимост от спецификите на продукта и времето, необходимо за изработването му.

Онлайн магазин eceva-design-clothes.com си запазва правото да променя срока на доставка на продуктите, предлагани в настоящия сайт, ако и когато това е свързано с независещи от нас причини.

Моля, прочети внимателно:

  • Доставка се извършва само след потвърждение на поръчката от твоя страна;
  • Доставката се извършва с куриер от 9.00 ч. до 17.30 ч.;
  • Доставки не се извършват в неделя и официални празници;
  • Всички поръчки получени петък вечер, по време на официални празници , събота или неделя се обработват в първия работен ден след това.
  • В събота доставките се извършват до обяд.